keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Muumit Rivieralla DVDMuumit Rivieralla DVD ilmestyi tänään, kuvassa vielä suojamuoveissa.  En ehtinyt käydä katsomassa elokuvaa teatterissa, joten ostin heti DVD:n.

Elokuva jakautuu kahteen osaan, aluksi seikkaillaan Muumilaaksossa. Nuuskamuikkusen matkassa viivähdetään alkutekstien aikana. Sitten Mymmeli ja Pikku Myy tulevat merirosvojen vankeina, laiva haaksirikkoutuu, sattumusten summana Mymmeli ja Pikku Myy palastuvat ja laivasta kannetaan pois vain kirjoja, raketteja ja trooppisten kasvien siemeniä, kulta-aarre sai jäädä laivaan.

Itse Muumit Rivieralla -tarinassa edetään sarjakuvan mukaan. Muumit lähtevät matkalle ja päätyvät rutiköyhinä Rivieran jetset-seurapiireihin. He asustavat sviitissä. Muumit tutustuvat rikkaiden elämään, juomarahoihin, isoihin hotellilaskuihin ja rulettiin.

Seikkailun lopussa Muumit palaavat Muumilaaksoon.

Elokuvan värimaailma oli erilainen ja hieno, mutta henkilökohtaisesti en pitänyt siitä. Vierastin myöskin elokuvan ääninäyttelijöitä.

Tästä ei tullut uutta suosikkiani, minusta huopamuumit ja Dennis Livsonin tuottama Muumipiirrettysarja ovat parempia ja pidän niiden väreistä ja ääninäyttelijöistä.


Muumit Rivieralla sarjakuvakirjasta olen blogannut täällä.

3 kommenttia:

 1. Mies soitti tänään Kampista, oli bongannut dvd:n ja kysyi, ostaako. Tietysti ostaa!! Ihan jo sen takia, että ehdotti elokuviin menoa, kun leffa tuli ensi-iltaan - ja Mies sentään inhoaa Muumeja!! Tai ehkä vain Muumi-mukeja?? Tai sitten Miehestä on tullut käännynnäinen!? :oD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, juu, sinne leffaan emme koskaan ehtineet... Virhe on korjattava mitä pikimmiten kotileffaillalla! :o)

   Poista
  2. Kiitos kommentista :)

   Meidänkin piti mennä katsomaan tätä elokuvateatteriin, mutta se jäi sitten. Nykyisin elokuvat ovat aika vähän näytössä tai menevät pieniin saleihin.

   Poista