lauantai 11. elokuuta 2018

Muumin päivän mukin metsästystä



Muuminpäivä oli torstaina 9.8.2018, jolloin myytiin päivän ajan uutta muumimukia.

Olin päättänyt hankkia itselleni Muumin päivän mukin.

Aikuinen poikani jonotti Helsingin Foorumin Muumikauppaan. Siellä jono oli hyvin organisoitu, ja vartijoita oli paikalla. Hän sai muumimukin. Kauppa aukesi keskiyöllä. Jonotusaika oli  kuusi tuntia.

Yritin ostaa muumimukia Arabian nettikaupasta, joka aukesi myös keskiyöllä. Osto melkein onnistui, eli sain valittua mukit ostoskoriin, mutta maksuvaiheessa koko nettikauppa kaatui, enkä saanut yhtään mukia. Yritin ostaa mukia nettikaupasta puoli kahteen asti.

Heräsin aamulla viiden jälkeen, ja menin linja-autolla Turun Hämeenkadun Iittala-kaupan jonoon.  Kauppa olisi auennut kello 7.00, mutta siellä oli todella pitkä, useita satoja metrejä pitkä jono, joten riensin Turun Hansakorttelin Pop up muumimukikauppaan juosten. Myyntipisteen edessä oli vähemmän ihmisiä, ja jonotusaikani oli vain noin puolitoistatuntia. Myyntipiste aukesi kello 8.00 ja sieltä  sain oman muumimukin, joka on nyt yläkuvassa. Hansakorttelin jonossa oleville jaettiin muumilakritseja.

Mukin saatuani kävelin Turun Hämeenkadun Iittala-kauppaan uudestaan, siellä olivat mukit jo kello 9 loppu. Ovessa oli lappu, "Mukit loppuunmyyty". Keskiviikkona kaupassa oli ilmoitus, että mukeja saa kello 23 asti torstaina, jos mukeja riittää, ei tällä kertaa riittänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti